Erosul de Potcoava Alexandra

Eram în bucătărie și vroiam să vorbesc ceva important cu el, dar au venit ceilalți așa că am hotărât să mergem în dormitor pentru mai multă intimitate. El s-a ridicat primul, iar eu l-am urmat îndeaproape pe coridorul întunecat.
A răsucit mânerul ușii și a intrat, în cameră era întuneric, iar când am vrut să aprind lumina m-a oprit.
S-a așezat pe pat și m-a îndemnat să fac lafel. Din pricina întunericului nu am văzut că el nu-mi făcuse loc și așa am ajuns în poala lui. Mi-am scăpat telefonul din buzunar, surprinsă de locația mea curentă, iar când am vrut să mă aplec să-l iau, mâna lui s-a strecurat gentil pe la spatele meu, ridicându-mă ușor.
Inima îmi bătea cu putere când m-a ridicat, distanța dintre fețele noastre era mai mică de o palmă. Am deschis gura ca să vorbesc, dar nici un cuvânt nu-mi părăsea buzele.
Am perceput un zâmbet pe chipul lui, același zâmbet care-mi sucea mințile și îmi făcea stomacul să se încurce dureros.
Până să pot scoate un sunet, buzele lui le-au capturat pe ale mele într-o atingere pasională, dar domoală.
Nu-i era teamă de repercursiuni, a încercat să mă sărute.
Limba lui îmi mângâia buzele în timp ce palma sa stângă desena cerculețe gingașe pe spatele meu, dar eu nu vroiam să împlinesc sărutul, nu vroiam să mă las pradă tentației.
Simțindu-mi încordarea s-a retras, dar doar pentru o clipă, după care mi-a capturat din nou buzele; iar de data aceasta mâna lui dreaptă mi-a mângâiat coapsa mult prea aproape de muntele lui Venus și am deschis gura surprinsă. A profitat de această portiță pentru a comansa dansul erotic al limbilor noastre, mâna lui masând mirific coapsa mea stângă, încercând să-mi inducă cooperarea în această aventură.
Mi-am prins mâinile în jurul gâtului său cu stângăcie, căutând suport. A profitat din nou și m-a întins pe pernele din spatele meu, aplecându-se ușor peste mine.
Sărutul era pasional, mă umplea de căldură și fericire, ceva ce nu simțisem niciodată cu iubitul meu, dar totuși…
Cu o întoarcere subtilă am ajuns întinși pe lungul patului, picioarele mele desfăcute suficient cât să-i simt partea inferioară a abdomenului presând peste a mea.
Simțeam ceva, mare și atât de misterioasă minții mele, dar pe care-o râvneam cu disperare în acea clipă. Fiecare frecare incita și ardea și mă făcea să vreau mai mult, să vreau să ating și să fiu atinsă. Vroiam asta cu disperare.
Gura lui jucăușă a lăsat-o pe a mea și a început să plaseze săruturi pasionale pe gâtul meu, apoi pe umeri, dar bluza mea îl oprea întotdeauna.
Eu îmi stăpâneam cu greu suspinele pline de satisfacție, mai ales în clipele în care el își împingea zona bazinului atât de jucăuș într-a mea. Eram sigură că urma să țip de plăcere, sau să mă topesc, dar s-a oprit.
M-am uitat la el ușurată, crezând că asta a fost tot, dar în același timp puțin dezamăgită.
S-a ridicat și și-a dus degetul arătător la buze în semn de tăcere, iar eu am rămas nemișcată, privind cu groază și amuzament cum încuie ușa dormitorului.
Îmi era frig fără el deasupra așa că mi-am întins brațele spre el, dorindu-l din nou aproape.
În lumina difuză l-am văzut zâmbind amuzat, dar a făcut ce îi ceream, reluându-și locul, cu toate acestea, de data asta și-a dat tricoul jos și și-a desfăcut cureaua pantalonilor.
Câte posibilități, ce musculatură…
Atingeam corpul acesta atât de minunat sculptat, încercând să memorez fiecare părticică din el și aproape că uitasem ceea ce făceam noi doi. Mi-a reamintit cu o împingere agresivă a șoldurilor sale într-ale mele.
Am suspinat și mi-am arcuit spatele, pieptul meu mulându-se perfect într-al său.
Dorința era acum atât de mare încât aproape că mă durea.
Vroiam asta de multă vreme, vroiam să fie el, visasem asta.
Câteva săruturi presărate ici și colo pe gâtul meu m-au făcut din nou să suspin și din pura dragoste de egalitate l-am oprit și mi-am dus mâinile tremurânde la baza bluzei mele.
M-a privit surprins câteva secunde, după care a zâmbit și m-a ajutat să o dau jos de pe mine.
Printre săruturi am simțit mușcături subtile și respirații pofticioase. Îmi plăcea atât de mult ceea ce făceam și cu siguranță am fi continuat dacă scumpul meu iubit nepăsător nu ar fi ciocănit la ușă pentru a ne întreba dacă am terminat de vorbit.
I-am aruncat o privire apologetică, după care mi-am pus bluza, mi-am aranjat puțin părul și am ieșit din dormitor, lăsându-l acolo singur, cu o sclipire melancolică în ochii lui argintii.
Oare ce s-ar fi întâmplat dacă iubitul meu nu ar fi fost acolo în acea zi? Oare am fi mers până la capăt? Cel mai probabil… dar asta se întâmplă când erosul pune stăpânire pe mințile oamenilor, lucruri magice se petrec.

De Potcoava Alexandra