Echilibru

Vorbesc întruna de minuni, dar nimeni nu mă crede. Ce trist. ’Minune’ e un cuvânt relativ, știu asta. Pentru că ei nu cred în minuni, nu pot să le vadă, nu pot să le simtă; iar pentru a nu părea inferiori, refuză și existența acestui cuvânt perfect. Crezi că nu există perfecțiune, dar asta afirmă doar cei care nu cred în minuni. Te-am prins! Dar, lasă-mă puțin să-ți explic și poate te vei răzgândi. Ai încredere într-un străin dubios cu intenții bune!

Nu-ncep să-ți țin teorii despre Dumnezeu, căci știu că nu m-ai lua în seamă, dar, că vrei sau nu să accepți, el e creatorul minunilor, iar prima minune din mintea ta poți fi chiar tu. Încearcă doar puțin să te vezi special. Mai special de atât. Știu că poți. Nu, nu ești narcisist dacă faci asta. Continuă. Nu te stresa, găsește-ți echilibrul. Acum, cred că putem merge mai departe. Te simți bine în noua ta piele? Poți fi relaxat, poți avea tot ce vrei, Universul este de partea ta. Acum, dorește-ți orice, dar dorește din toată inima, ceva ce vrei mai mult ca niciodată. Fii stăpân pe situație, n-ai cum să dai greși, sigur ți se va îndeplini dorința. Ești pe drumul cel bun, dar crede cu mai multă putere, nicio îndoială nu are voie să te întrerupă. Atunci când ești pregătit, dorința ți se va îndeplini, mai devreme sau mai târziu, asta depinde doar de tine. Trebuie să știi cum să primești darul pe care l-ai cerut, să deschizi ochii și să rămâi stăpân pe situație ca și până acum. Dacă nu primești ceea ce ai cerut, nu dispera, înseamnă că nu ai crezut destul, dar continuă, nu renunța acum când ești aproape gata! Când primești, nu uita să mulțumești. Un MULȚUMESC ajută oricând, mulțumește mereu, nu doar când primești ceva. Mulțumește pentru orice.

Acum poți vedea minunea. Minunea ești tu, prin visele și dorințele tale, minunea este ceea ce crezi. Nu, nu sunt un nebun ce aberează, ci am trăit asta pe propria piele și au acceptat-o în viața lor mulți alții, și înainte și după mine. Sper că vei găsi și tu calea de a trăi frumos. Multă baftă!

 De Alina Ștefania