Continenţa sexuala, pe maestru il face exercitiul

Ca sa definesc continenta sexuala m-am gandit la mai multe moduri, insa cel mai potrivit e controlul potentialului sexual la nivel maxim.

“Prin actul sexual, omul isi prelungeste viata. Principalul lucru este sa inveti sa franezi, cu ajutorul scoartei cerebrale, reflexele de ejaculare fizica”, spune Rinad Minvaleev, doctor in biologie. Insa nu ai cum sa stapanesti ceea ce nu intelegi. La inceput, o cautare sincera a fiecaruia dintre noi in afara acestui articol, care se vrea doar o pista de plecare, e un prim pas.
In traditia orientala (India, China), aspectului sexual al vietii i se acorda o importanta mult mai mare decat cel al “perpetuarii” speciei. Eu, cred ca aceasta viziune este in spirit. Actul sexual, nu unul “obisnuit”, ci unul prelungit pentru un interval de timp nelimitat, avea un statut sacru. Despre aceasta vorbesc si metodele tantrice si practicile Tao. In sursele orientale se vorbeste despre un act sexual prelungit ca despre o modalitate de a descoperi in om stari fizice si spirituale noi. Din proprie exeperienta va spun ca starea de percepere a realitati se modifica spre supraconstient. Mai simplu zis toate trairile sunt amplificate, toate simturile se varsa unul in celalat pentru a se completa.

“Cu cat se prelungeste actul sexual, organismul se restructureaza singur pentru reactia parasimpatica, pur si simplu, pentru a se sustine si a-si reface fortele consumate. Prin urmare, ambii parteneri se incarca cu energie, forta si apare si sentimentul de intimitate”-R.M. Mai simplu zis, cu cat dureaza mai mult actul sexual (de peste 40 min) cu atat esti mai refacut mental, fizic si spiritual.

Tehnicile in sine sunt diferite si simple, ceea ce este greu e sa le respecti si sa le aplici intocmai. O vointa de fier, si o disciplina interioara exemplara trebuie pentru a atinge continenta.
Sexul in sine nu mai e un scop, odata ajuns continent, ci o modalitate de a te manifesta si a te exprima.
Va recomand sa vizionati urmatoarele filme, unice prin modul de prezentare a continentei sexuale:

No mires para abajo
Trailer


Bliss
IMDB
Download film

Documentar Tao despre tehnici si aplicatii practice ale continentei sexuale
http://video.google.com/videoplay?docid=-8503690314237541235&hl=en#

Marea problemă a celor care află pentru prima oară de continenţa sexuală este că nu ştiu că orgasmul şi ejacularea (atât la bărbat, cât şi la femeie) sunt două procese distincte, care însă apar de multe ori în simultaneitate. Arta amorului cu continenţă este de a învăţa să separi aceste două procese distincte şi a te opri înainte de momentul în care curba energetică ia un sens descendent, fapt ce ar putea conduce la ejaculare.
Iată cum se modifică curbele orgasmice, atât în cazul femeii cât şi în cazul bărbatului, în cazul unei fuziuni amoroase cu continenţă :

si fara continenta sexuala

Curbele orgasmice în cazul bărbatului şi al femeii, se află într-o continuă accensiune. Astfel se explică alte stari si faze ale constientiei: extazuri amoroase, trairi mistice.
Ma opresc aici, restul este iubire, multa practica si rabdare. Nu ma credeti pe cuvant, cercetati singuri.

Recomandam :

Razboiul SexelorBarbatii de pe Canapeaua Mea