Ce e nou pe CitesteAsta – Septembrie 2013

In fiecare luna ne straduim sa oferim ce va nou si o experienta cat mai placuta cititorilor nostri.  Iata cateva din imbunatatirile aduse site-ului in luna septembrie.

In luna august am anuntat ca vom trimite SMS-uri sa notificam publicarea creatiilor – am primit un feedback bun in urma acestei masuri asa ca am decis sa facem pasul urmator.

Incepand cu luna septembrie am pus la dispozitie un numar de telefon celor care vor sa vorbeasca cu noi direct.
Contact CitesteAsta Telefon

Contact Telefon

Pentru reclamtii, sugestii sau daca vreti pur si simplu sa ne auziti vocea tot ce trebuie sa faceti este sa folositi formularul aflat in partea dreapta a paginii, specificati numarul de telefon si intervalul in care vreti sa fiti contactati si un membru al echipei noastre va lua legatura cu dumneavoastra.

Materialele promotionale au iesit din tipografie

Materiale Promotionale

Materiale Promotionale

Dupa cum v-am anuntat luna trecuta am inceput sa trimitem materiale promotional celor care au completat adresa in formularul de concurs .

Vrei sa primesti si tu un pachet bonus din partea CitesteAsta dar nu ai completata adresa ? Scrie-ne pe contact@citesteasta.ro si specifica adresa completa unde vrei sa primesti pachetul.

Nu vom dezvalui in ce constau aceste materiale promotionale pentru ca vrem sa va facem curiosi 🙂

Wembasterii nostri au fost si ei ocupati

Cautare Avansata

Cautare Avansata

Una din upgradeurile aduse siteului care merita mentionata este modulul de cautare imbunatatit:  nu numai ca au crescut calitatea rezultatelor oferite servind doar paginile relevante dar am si implementat asa numitul Search-as-you-type (cauta in timp ce scrii)

Testeaza noul modul si convinge-te !

Intr-o nota mai comica am modificat pagina 404 – Testeaz-o aici

Pagina 404

Pagina 404

Pagina 404 este acea pagina care este servita in momentul in care ai ajuns intr-un loc fara continut – fie linkul primit nu mai este valabil fie este scris gresit sau pur si simplu acea pagina nu exista pe server.

Avem SubReddit  http://www.reddit.com/r/citesteasta  !

SubReddit CitesteAsta

SubReddit CitesteAsta

In decursul timpului am create diferite platforme unde publicam operele pentru a directiona traficul spre continutul tau.

Astfel opera ta poate beneficia de un numar mult mai mare de cititori. Pentru a nu fi acuzati de spam si alte minunatii –  ne-am creat propriul SubReddit unde vom publica linkurile cu creatiile voastre.

Ce e Reddit? E un site care se autointitulează “prima pagină a internetului”. Cele mai populare lucruri de pe web ajung aici, cu ajutorul utilizatorilor. Partea cea mai importanta pentru noi este ca oricine isi poate crea o subcategorie (subreddit) – asta am facut si noi. – Viziteaza subredditul nostru aici

Esti curios ce alte platforme mai folosim pentru publicare operelor si popularizarea lor ? Iata aici lista aproape completa:

twitter facebook diigo delicioustumblr zootool bitly wordpress bloggerg+ readability

 

Planurile pentru luna septembrie sunt deja facute:

– vrem sa oferim scriitorilor posibilitatea de a publica intr-un interval mult mai scurt si fara batai de cap,  vom pune bazele unei noi colaborari in vederea cresterii calitatii premiilor lunare si multe altele.

Daca vreti sa ne salutati, aveti sugestii, intrebari, sau reclamatii nu ezitati sa ne contactati !

Succes in continuare si spor la scris !