Despre creație și Creator

Consider că toți am fost creați , mulți uităm printre alte gânduri sfâșitoare care croiesc în mintea noastră aceea pânză a încețoșări Creatorul și că puțini mai creăm ceva .Puțini  sunt aceia care sunt dispuși să smulgă cuvintele din adâncimea inimi lor frumoase căci zic ei „ Va rămâne gol , va rămâne urma”  dar puțini sunt aceia care știu că, cuvintele dăruite de noi vor completa inimile celor care au dăruit la rândul lor și poate chiar noi să fim aceia care vom primi un cuvânt de alinare , o făgăduința , o urmă de puzzel care să se fixeze acolo de unde am lăsat cuvintele să evadeze .

Noi oameni suntem plictisiți de aceleași chestii, de rutina zilnică , chiar de alți oameni cei din jurul nostru care ne iubesc mai mult sau mai puțin . Haideți să ne creăm lumea noastră . Eu am creat-o și acolo fug ori de câte ori lumea mă apasă prea tare pe suflet , ori de câte ori simt cerul că mai scăpa o lacrimă , ori de câte ori oameni se prefac neștiutori sau falși încercând să-și ascundă adevărata frumusețe pe care fiecare o are, sunt convinsă ! Lumea mea apare ca o înșiruire de culori . . . mergi încet încet și o pădure întinsă de brad se deschide în față ta , verede curat , brazi înălțându-se la cer pentru a lăsa îngeri să coboare și liniște , multă liniște . Acolo e un vaf de unde vezi totul vezi albastru cerului mai viu ca niciodată , vezi iubirea animalelor , auzi apa cum se sparge în balta de albastru , aluneci și tu în ea ,te lași purtată de valuri și asculți șueratul apei și conștientizezi că defapt îți spune că i-ai lipsit că totul este bine și totul va fii atâta timp cât îți iubești și crezi în Creatorul tău . Te ridici lăsând picăturile să-și ia adio de la căldura corpului tău care le-a fost casă pentru un timp .

Te duci înapoi în vârful tău și creanga mare a unui copac se lasă în jos pentru a sta tu acolo , privești și asculți te minunezi și simți , simți totul mai puternic . Simți soarele cum își întinde sfios mâna pentru a te încălzi încet îi simți atingerea și te cutremui dar brusc vântul devine gelos și îți suflă acel aer blând de munte pe care-l iubești . Și este simplu mai simplu decât crezi viața e frumoasă trebuie descoperită , să ști nu trebuie să faci doar prosti ca să zici că îți trăiești viața din plin, ci trebuie să înveți să te bucuri de fiecare lucru, gest mărunt toate contează pentru alți mai mult pentru alți mai putn . Iar ploaia e unul din cele mai liniștitoare lucruri , uneori simți că nu simți nimic ieși în ploaie golește-ți mintea și lasă stropi să-ți limezesca fața, inima și mintea este ataat dar atât de plăcut când simți ploaia călduță de vară care te învăluie în misterul ei și mirosul brazilor care te îmbată dacă nu ai făcut asta înseamnă că nu-ți trăiești viață din plin. Bucurate de tot ce ai căci timpul e valors fiecare clipă contează era un citat ” O zi în care nu ai zâmbit, e o zi pierdută” așa că bucurate din orice nu lasă timpul să treacă fără ca tu să ți-l amintești cu drag

Acum m-am încărcat și mă pregătesc să creez și lumii această senzație de bine, de răsfățare , încerc să-i fac pe ceilați să se simtă bine cum am făcut-o și eu și atunci când reușesc iubirea lor se intoarce și vom forma  ceva misterios ca Triunghiul bermidelor și acolo în triunghiul nostru vor dispărea chestii precum ura , frica, deznădejdea , minciuna și tot ce ne descurajează . . . vor rămâne lucrurile bune și atunci cercul se va tot  mări până vom simți toți asta .

Deci ce ziceti sa cream si noi ? Sa ne gasim visul care ne face fericiti .

Caci uneori tot ce trebuie să faci  este să-ți găsești un vis și să-l urmezi <3 . Vreau să zic nu asta e una din cele mai frumoase părți când poți visa , te face mai bun, te face să zâmbești , te face să simți.

Nu uita niciodată să-ți pierzi speranța sau visele printre amintirile vechi care cu timpul dispar, dacă ai un vis fă orice îți stă în putință pentru a-l îndeplini , luptă pentru el deoarece atunci când vei vedea rezultate te vei simți mai bine ca niciodată , te vei simți mai bine pentru că a-i făcut ceva pentru tine și apoi te vei simți mai bine pentru că ai avut curaj , ai luptat indiferent dacă ai fost încurajat sau nu.

Găsește-ți visul și urmează-l , acest lucru chiar te poate face fericit, acesta să fie scopul tău în viață , fă ce-ți place . Nu caută iubirea perfectă sau nu  încerca să fi perfect , nu căuta averi sau nu fi superficial doar fi tu , fi cum vrei să fii , visează că poți fii mai bun, zâmbește și crede în ține atunci când nimeni nu o face .

Îndeplinirea viselor să fie scopul tău!

De Jurca Ioana Ancuta