Nemira – cupoane, vouchere, oferte speciale, reduceri, promotii, discounturi

Cartile educa sufletul !

Editura Nemira se afla printre primele edituri particulare din România care și-a păstrat celebritatea în industria cărții prin rafinament, prin distinctia autorilor publicați și, mai ales, prin curajul de a experimenta in permanenta noi tehnici literare.

“Cititorul” citeşte cărţi şi extrage citate. “Autorul” citeşte ansambluri şi face hermeneutică. Aş adăuga că există şi o a treia variantă: lectura “creatorului”, adică a aceluia care citeşte pentru a scrie.

La inceput, Nemira a fost identificată cu literatura science-fiction. Ulterior, și-a sporit semnificația impunându-se cu noi titluri editoriale. 

Printre autorii celebri  publicați pentru prima dată la Nemira remarcam pe Stephen King, Frank Herbert, Isaac Asimov, dar și Roger Caillois, Rene Girard si alti ilustri.

Maestrii SF-ului

Permiteti-mi sa va recomand o colectie de carti inedita – special conceputa pentru amatorii de science-fiction – 7 titluri cu o reducere de 30%:

>>Maestrii SF-ului romanesc<<

Danut Ungureanu – Asteptand in Ghermana
Cecilia Dudu – Coniac „3 secole“
Viorica Huber – Taina Sfinxului de pe Marte
Voicu Bugariu – Vocile vikingilor
Gheorghe Sasarman – Cuadratura cercului
Mircea Oprita – Noptile memoriei
Constantin Cublesan – Iarba cerului

Daca science-fiction-ul nu face parte din preferintele dumneavoastra nu va descurajati – poate preferati o poveste cu spioni 🙂 – Faimosul Ian Fleming si eroul sau preferat: James Bond care nu poate lipsi din blioteca nimanui.

Iate super oferta de la Nemira – colectia completa: 14 volume de asemeanea reduse cu 30% special pentru dumneavoastra

>> Ian Fleming – Colectia completa JAMES BOND <<

Caracatita si alte povestiriLames Bond
Casino Royale
Pe cine nu lasi sa moara
Moonraker
Diamante pentru totdeauna
 Din Rusia, cu dragoste
Dr. No
 Goldfinger
Doar pentru ochii tai
 Operatiunea Thunderball
 Spionul care m-a iubit
 In Servicul Secret al Majestatii Sale
A doua sansa
 Pistolul de aur

Stephen KING

Unele cărţi se citesc în bucătărie, altele, în salon. O carte bună se citeşte oriunde.

Nici fanii lui Stephen King nu vor fi dezamagiti, Nemira pune la dispozitie trei titluri de renume intr-un pachet promotional – reducere premium de 50%

 >> Pachet ‘Stephen King’ <<

Christine
Shining
Carrie 

Folosindu-se de un program amplu materializat în mii de titluri de certă valoare, insumand zeci de mii de exemplare, Nemira a îmbogățit patrimoniul cultural și spiritual al României.

Am optat pentru aceste titluri deoarece sunt apropiate de inimile noastre – ma refer aici la echipa de cititori inraiti din spatele monitoarelor – trebuie sa marturisim ca suntem adevarati “devoratori” de literatura universala si nu pierdem nici o oprtunitate de a citi ceva inedit, asta pe langa creatiile cu care ne incantati lunar.

Stiu ca, de obicei, este bine sa existe o diversitate mai mare in prezentarea unei oferte dar de aceasta data vom ramane in sfera sf-ului si cu o deosebita consideratie permiteti-mi sa va recomand cu toata caldura:

Jocurile Foamei

>>Suzanne Collins – Trilogia ‘Jocurile Foamei’<<

30% Reducere

Atragerea unor scriitori de prestigiu, publicarea scrierilor multor nume mari în literatura universală, închegarea unui corp redacțional exceptional și consecvență în urmărirea unui program editorial elaborat au condus la realizarea unor cărți de înaltă ținută intelectuală și de o reală frumusețe: romane science-fiction,  lucrări de eseistică și filosofie, literatură universală, istorie, politică, suspans, religie, chiar si dicționare, cărți practice, cărți pentru copii si multe multe altele.

Unele cărţi sunt pe nedrept uitate, nici una nu este pe nedrept ţinută minte.

Pentru a incheia in forta l-am pastrat pe George R.R. Martin pentru final – cu siguranta am auzit cu totii de faimoasa saga “Game of Thrones”.

Cel din urma pachet promotional, de asemena redus la 50%, contine 5 titluri si este livrat gratuit !

George R.R. MARTIN

>>George R.R. Martin – Pachet ‘Cantec de gheata si foc’ 1-5<<

Urzeala Tronurilor

Inclestarea Regilor

Iuresul Sabiilor

Festinul Ciorilor

Dansul dragonilor

Cărţile sunt cărăuşii civilizaţiei. Fără cărţi, istoria e mută, literatura nu are glas, ştiinţa paralizată, iar gândirea şi meditaţia suspendate.

Vrei un Voucher? Nimic mai simplu – >> Acceseaza linkul acesta <<

Un voucher este cea mai simplă metodă de a face cadouri familiei şi prietenilor. Aceste vouchere pot fi achiziţionate şi oferite în diferite situaţii: cadouri angajaţilor unei companii, cadouri cu ocazia unor evenimente precum căsătoria, aniversare sau orice alt moment important din viaţa celor dragi.

In cazul in care credeati ca aici se incheie surprizele – NU.  Stim ca va place sa scrieti despre ideile preferate, de ce nu ati scrie despre cartea preferata? Nemira ofera 50% reducere la 3 carti cu conditia sa scrieti o recenzie, asa ca nu stati pe ganduri intrati pe site!