Îmi place clasică

Am un nou job şi e aşa e de frumos că-mi vine să-mi dau demisia în fiecare zi.

Într-o zi din asta veselă n-am mai vrut sa aud pe nimeni aşa că mi-am pus căştile şi-am căutat un post de radio. Ascult Guerrilla de obicei da chiar nu aveam chef de ei, ei şi tot zapând dau de un post cu muzică clasică. Există asa ceva? Uite că da, e Radio România Cultural. Da da e lame, nu e cool, trendy etc nu asta e important.

Ascultând, senzaţia a fost de energie şi pace interioară totodată, da ştiu că-s un pic antagonice dar asta am simţit.

Când eram mai mic mă plictiseam după 2-3 minute de muzică clasică da acum o iau ca pe un medicament când am nevoie de linişte. Apropo, mi-a crescut şi eficienţa şi concentrarea, asta pentru cine a uitat că are suflet şi munceşte de dimineaţa până seara pe plantaţie, pardon corporaţie.

Dacă vrei să încerci nişte nebunie din asta de muzică clasică îngaduie-mi te rog să-ţi fac o recomandare: Adrian Copilu Minune si Florin Salam. Nu, era o glumă, da sunt curios dacă o să caute cineva cuvintele astea pe Google, va fi oare direcţionat la articolul astă cu muzică clasică?

Revenind la recomandare, e vorba de Antonio Vivaldi cu Anotimpurile. Persoanal prefer Vara şi Iarna.

Atenţie! ascultatul prelungit de muzică clasică poate duce la stimularea intelectului, memoriei, concentrarii şi a potenţialului sexual :P. Posibile efecte secundare: linişte interioară, creşterea IQ-ului şi orgasm intelectual. Ascultaţi pe proprie răspundere!

Tu ce asculţi când ai chef de linişte şi relaxare?


de Smile