Promovam creatia literara

Stimati cititori am placerea sa anunt cateva schimbari in site-ul nostru.

Desi am fost absenti pe timpul verii am revenit cu forte proaspete si cu un format care speram ca va fi pe placul tuturor.

Pentru inceput am renuntat la tema lunar pentru concurs, astfel veti putea scrie despre ce considerati dumneavoastra de cuviinta.

Promovati-va creatiile cu ajutorul nostru – in urma publicarii pe CitesteAsta.ro creatiile voastre sunt preluate si publicate pe o serie de platforme sociale si site-uri de specialitate pentru o mai buna expunere.

Iti punem la dispozitie o platforma specializata si gratuita unde viitorii tai fani iti pot admira creatiile si aduce critici constructive.

Mica noastra “galerie de arta” atrage peste 3000 de vizitatori lunar iar specialistii nostri lucreaza la cresterea numarului ca atunci cand cineva incearca sa te caute va putea sa te gaseasca foarte usor folosind orice motor de cautare.

Ca planuri de viitor vrem sa publicam si un volum de creatie cu operele trimise de voi – deocamdata este in faza de inceput dar oricine vrea sa se bucure de aceast beneficiu poate sa o faca in mod gratuit (trebuie sa bifezi ca esti de acord cu publicarea pe pagina de concurs).

Nu uitati – Suntem in cautare de parteneri asa ca in cazul in care vrei sa te alaturi echipei sau ai o idee de parteneriat asteptam propunerile voastre.

Spor la scris !