Ce este Ðogecoin ?

Ðogecoin este o moneda virtuala care are ca simbol un meme, pe Shiba Inu – Aceasta a fost introdusa la data de 8 decembrie 2013. În comparație cu alte monede virtuale (cryptocurrency), Dogecoin are un program inițial de producție a monedelor rapid: vor fi aproximativ 100 de miliarde de monede în circulație până la sfârșitul anului 2014 , cu o suplimentare de 5,2 miliarde de monede în fiecare an ulterior . Pana in 10 octombrie 2014, peste 94 miliarde Dogecoins au fost exploatate.

Ce-i cu Dogecoin și câinele ?

“Doge” este mascota noastră prietenoasa ! Shiba Inu este o rasa japoneza de câine, care a fost popularizat ca un meme on-line și reprezintă Dogecoin

Pentru a intelege mai bine ce este Dogecoin trebuie sa stim ce este o moneda virtuala

Dogecoin logo

Dogecoin logo

O moneda virtuala (sau moneda cripto) este un mijloc de schimb, folosind criptografia pentru a asigura operațiunile și pentru a controla crearea de noi unități . Prima moneda virtuala creata a fost Bitcoin în 2009. De atunci , au fost create numeroase monezi. O caracteristică care este tipica în cryptocurrency este controlul descentralizat , distinct de la un sistem centralizat de monedă electronică. O altă caracteristică comună este faptul că tranzacțiile sunt înregistrate într-un registru public.

Alăturati-va distracției, ca parte a comunității noastre care se afla în continua creștere! Suntem o grămadă de oameni dornici sa ajutam, noi iti vom răspunde la toate întrebările pe care le ai.

Configurarea unui portofel pentru Dogecoin este extrem de ușoara. Serios ! Consultați ghidul nostru de mai jos.

Puteți obține Dogecoin ca “bacsis” prin participarea în comunitatea noastră. Dacă acesta nu e stilul tau, cel mai simplu mod de a obtine Dogecoin este de a lua de la un robinet (faucet).

Un Robinet (faucet) este un site web care vă oferă o cantitate mică de Dogecoin gratuit pentru a va familiariza cu moneda ! Ai nevoie doar de adresa ta Dogecoin.

Descarcati un portofel pentru a genera o adresa unde puteti primi Dogecoin –  http://multidoge.org/

Rich shibe

Rich shibe

Participa in comunitate :

                  sub-Reddit dedicat Dogecoin

               

O alta metoda pentru a obtine crypto este “mineritul”.  Practic puteti folosi puterea propriului calculator pentru a genera monede.
O explicație mai detaliată a ceea ce se întâmplă poate fi găsit aici . Practic veți avea costuri hardware inițiale și costurile de energie electrică , dar procesul de exploatare este gratuit. Pentru mai multe detalii accesati comunitatea noastra pe Reddit.

De ce as folosi Dogecoin ?

Comunitatea care sustine dezvoltarea Ðogecoin este diferita de orice alta comunitate pe care o veti intalni. Ne sustinem reciproc si promovam un stil inedit de a face cumparaturi si de a multumii celor din jur. In fiecare zi milioane de monezi sunt transmise sub forma de “tips” sau ciubucuri intre utilizatori. Pentru a spori valoare unei monezi aceasta trebuie sa fie folosita, iar Dogecoin este una dintre cele mai folosite monede virtuale din lume.

Deci, pentru ce este util? In mare parte pentru distracție !

Creatorii spera ca aceasta va deveni “cryptocurrency-ul distracției “dar pentru moment acesta poate fi utilizat pentru achiziții mici, cum ar fi jocurile video

În cele din urmă , Dogecoin va fi acceptat la scară largă sau acceptat suficient pentru a face cumpărături la orice punct de vânzare – dar sa nu ne așteaptăm ca mulți oameni să se îmbogățească din asta ,  valoarea scăzută și numărul foarte mare de dogecoin face acumularea mult mai dificila . Trăiască Doge  – wow – To the moon !

Mai multe resurse: Ghidul incepatorului –  Site oficial –  Foundation –  Wiki