Intrebari frecvente

Ce puteţi face pe citesteasta.ro?

Noi promovăm creaţia literară de orice fel aşa că dacă eşti autor, iţi promovăm opera pe site-ul nostru.  Dacă ne uimeşti cu talentul tău,  îţi dăm şi premii în cadrul concursului nostru !

Cum particip la concurs? Unde trimit lucrarile?

Trimiti un e-mail pe adresa: concurs@citesteasta.ro  sau foloseste >> formularu de concurs <<

De ce mi-aş publica opera mea pe citesteasta.ro?

E simplu, ai o platforma gratuită şi specializată unde fanii tăi sau viitorii fani pot afla despre tine, iţi pot critica opera sau pur şi simplu ţi-o pot adora.

Gândeşte-te la noi ca la o galeria de artă unde lume vine se uită, citeşte şi ofera impresii despre creaţia ta literară.

Totodată specialiştii noştri in online lucrează constant în a creşte numărul vizitatorilor prezentei galerii de opere literare aşa ca atunci când cineva se va interesa de tine sau opera ta, te va găsi foarte usor folosind motoarele de căutare.

Daca nu te-ai convins încă află că mica noastră galerie primeşte circa 2500 de vizitatori lunar şi numărul lor e în creştere.

Pot participa cu mai multe creaţii ?

În încercarea de a oferi şanse egale tuturor , te poţi înscrie cu o singură creaţie in fiecare lună. Daca însă mai vrei sa publici şi alte opere, o poti face, dar la concurs vei participa numai cu una singură. Numărul maxim de creaţii pe care le poţi publica lunar este de 3 (una pentru concurs şi 2 în afara concursului).

Voturile cititorilor influenţează cu ceva decizia juriului ?

Ne uităm la voturile cititorilor desigur dar decizia finală a juriului nu este influenţată decisiv de numarul voturilor fie ele bune sau rele. În final va câştiga si va fi premiata lucrarea care ne-a impresionat cel mai mult pe noi, juriul, în umila noastră apreciere.

Care sunt  criteriile dupa care alegeti castigatorul ?

Nu suntem iluştri critici literari ca să ne permitem a cataloga un text ca literatura bună sau mai puţin bună ci repet, în umila noastra opinie, desemnăm caştigător acel text care ne-a atins, ne-a miscat şi ne-a inspirat cel mai mult.

criterii desemnare castigatori

În ce constau premiile şi în cât timp ajung?

Castigatorul va fi recompensat cu o diploma care va atesta calitatea sa, numele articolului si adresa web la care poate fi accesat.

Cum luaţi legatura cu câştigătorii ?

Adresa de e-mail care ati folosit-o pentru a trimite textul este cea pe care va vom contacta aşa că va rugăm, pe cât posibil folosiţi adrese de e-mail valabile şi pe care le verificaţi constant.

Vreau sa devin partener al proiectului citesteasta.ro, ce trebuie sa fac ?

Dacă ai idei, sugestii sau vrei sa devii partener trimite un e-mail la contact[at]citesteasta[punct]ro si spune-ne  cum crezi ca putem colabora.

 

Vreau sa sustin citesteasta.ro ce pot face ?

Like,+1 , Follow  s.a.m.d.

Ai un site sau un blog si vrei să promovezi proiectul citesteasta.ro, ai mai jos codul pentru micul nostru banner. Îţi mulţumim în avans pentru contribuţia ta!

<a style=”border:none;” href=http://citesteasta.ro/ target=”_blank” title=CitesteAsta><img src=http://citesteasta.ro/wp-content/uploads/2011/11/CitesteAsta-200-200.jpg alt= “CitesteAsta” style=”border:none;” width=”150” height=”150“ /></a>

 

 Am intrebari cu privire la formularul de concurs

Nici o problema – acceseaza linkul acesta