Ce ma scoate din pepeni

Toata ziulica cat e de mare trebuie sa fie ceva care sa umple cana. Cate un pic pic cate un strop strop sau mai grav. Ca sa intelegeti mai bine; de exemplu :unu care sa zica ca vine la 4 si sa vina la 5.

Altu’ care a zis ca ti da banii pe 23 dar e 25 si se face ca ninge. Sa nu raspunda la cel intreb si sa skimbe subiectul. Sa zica ca are un joc care defapt nu a aparut. Sa ma injure careva cu sau fara motiv. Sa zica ca am facut ceva care doar in aparenta e asa. Sa ma intrebe un lucru care e evident ca e asa. Apropo aia cu jaluzele nu au venit nici acuma, nici janta nu e lacuita, dar macar a plouat.

Sa mi zica careva sa nu ii mai zic “asa”! Sa critice pe unu care nu e de fata. Sa se alieze restu jucatorilor la heroes impotriva ta si dupa aia sa se bata cu pumnu in piept ca au castigat. Sa am de a face cu oameni ingrati. Sa mi se dea sfaturi auto cand sunt la volan. Sa se rasteasca la mine careva chiar daca are dreptate. Sa incerce cineva sa ma santajeze sentimental. Sa comenteze careva fara sa fi practicat/incercat macar obiectul comentat.

Sa nu mi se raspunda la salut. Sa ascult la casti cand am sistem 5.1. Prejudecatile de genul e prea tanara/tanar pentru tine sau invers. Sa primesti beepuri repetate la ore nepotrivite de la persoane care nu le ai in agenda. Ma bucur totusi ca intotdeauna o mana binecuvantata goleste cu gesturi divine cana atunci cand se apropie de margini. De exemplu:ma gandesc ca as vrea sa beau ceva racoritor si apare Gica cu un suc de lamaie.

Primesc un sms cu “esti tare Raducule, multumesc”. Un te iubesc sauv sau un ravasitor te doresc. Cand termin o campanie pe hard fara sa dau niciodata “load”. Cand se aude in boxe “god like” , “it’s the best time ever” sau “incredible goal”. Cand o liniste ma cuprinde si tot se opreste ca sa ma reincarc. Cand citesc o carte care mi place si nu a trecut nici macar o ora. Cand dumnezeu imi sopteste ai facut bine.Cand imi zambeste o fata frumoasa. Cand toate astea imi vor fi una atunci nu voi mai fi ce sunt acu…sau nu voi mai fi nimic.

de arv