Pentru Autori, cu drag

Postarea asta este o dedicatie pentru Autorul din tine.

Daca ai scris vreodata ceva creatie proprie, stii cu siguranta ca se va ridica cineva in picioare, va lua un cocolos de rahat noroi si va incerca sa-l arunce inspre tine, in sperata de a face cunoscut, sau pur si simplu pentru ca nu a fost iubit destul de parinti sau pentru ca natura l-a dotat/a dotat-o cu un intelect mai mare decat media generala.

Nu e nimic rau in asta, am fost si eu, de mai multe ori o data, in cel putin una din ipostazele de mai sus cand stiam doar sa arunc cu rahat noroi. E natural, normal si parte din firea omeneasca.

Sper ca tu Autorul, omul de baza aici pe site, sa intelegi fenomenul, sa il accepti si sa il primesti ca atare. Armura egoului tau de Autor o sa mai tot primeasca lovituri cu rahat noroi.

Important e sa te cureti si sa mergi mandru mai departe pentru ca tu esti un creator si daca esti unul bun opera ta va inspira si motiva mintile si sufletele oamenilor.

Asa ca tu Autorule, fii bun, fii cel mai bun, accepta critica, spune ce-ai gandit, spune ce-ai simtit si iubeste-ti creatia!

Cu drag,

Smile (un fost aruncator cu rahat noroi aspirant la titlul de autor)