Cea mai frumoasa poveste de Axinte Adina Mihaela

O poveste…o poveste e ca o raza de soare, ce dupa o furtuna, strabatand ceru-n lung si-n lat,aratandu-si aripile nu inceteaza sa dainuie.
De mica am auzit povesti rostite de catre parinti,bunici sau de alti oameni. Deabea asteptam sa aud o poveste inainte de culcare,
care sa ma faca sa adorm cu zambetul pe buze. Crescand nu a mai trebuit sa stau la focul vatrei alaturi de parintii mei si sa astept ca, o poveste sa-mi unga sufletul cu miere…am putut sa citesc de una singura,stapanindu-mi astfel setea de lectura.
Stand,gandindu-ma, am inteles ce inseamna de fapt o poveste.Povestea e ca o aventura cu multe portite de scapare,sau din contra cu gropi adanci din care e aproape imposibil sa iesi.
De fapt asi putea spune ca cea mai frumoasa poveste este echivalenta cu viata.Emotiile pe care le simtim de-a lungul timpului, care ne fac sa vrem sa devenim mai buni, care ne schimba viata, sau care ne arunca intr-o stare de melancolie.Lucrurile din viata, care aparent sunt marunte, ne acapareaza gandirea devenind lucruri imense.Viata este o poveste, care e frumoasa in felul ei.La sfarsitul vietii povestea-i gata ,iar noi ramanem castigatori, bucurandu-ne de viata minunata pe care am dus-o de-a lungul timpului alaturi de cei dragi.

De Axinte Adina Mihaela

Related Blogs