Nu zburati cu Tarom!

“Tarom te iubim ca ca tine nu gasim !”

Am avut o urgenta in familie de curand si am fost nevoit sa ajung repede dintr-o parte a tarii in alta. Sa iau avionul zic ca trenul intarzie mereu si dureaza un drum can zece ore.

Ajung linistit la poarta de imbarcare imi scot o carte si incep sa citesc. Bucuria nu dureaza mult suntem anuntati ca avionul are 2 ore jumatate intarziere. Vorbim de un zbor intern aici care trebuia sa dureze o ora!

Ma impac cu ideea si zic sa fiu civilizat sa nu fac scandal ca am platit o mica avere ca sa ajung sa-mi rezolv urgenta.

Merg la distinsa domnisoara de la poarta de imbarcare si dupa cateva minute de aspteptare si uita la mine si zice dezinvolta: “Da!”. Probabil asa le invata la Tarom sa vorbeasca cu clientii care tocmai au fost anuntati ca un zbor de o ora are intarziere 2 ore jumatate.

tarom

Tarom Zboruri Internationale

Trec peste proasta educatie si lipsa totala de profesionalism si intreb daca se primesc bauturi complementare pentru intarziere. Se pare ca da, dar numai dupa ce trec 2 ore de la ora la care trebuia sa plece avionul.

E minunat, daca ai “ghinionul” sa ti se faca sete in acel interval de 2 ore, tre sa scoti din buzunar 10 lei pt o apa plata la 0.5L. Sa nu mai zic ce sa intampla daca ti se face foame, Doamne pazeste!.

Ma opresc aici pana nu ajung la injurii, judecati si voi.

P.S. : M-am razgandit, hai sictir Tarom!