Imbunatatiri CitesteAsta Incepand cu August 2013

Stimati cititori dupa cum bine stiti admnistratorii nostri cauta in permanenta solutii pentru a inbunatati calitatea serviciilor oferite. Iata cateva din modificarile facute:

Notificari SMS

Astfel incepand cu luna august vom utiliza un nou sistem care notifica prin SMS ultilizatorul in momentul publicarii operei. Bineinteles ca nu vom renunta la mailul traditional cu detalii despre creatie.

alerta prin sms gratuit

In caz ca va intrebati, am adaugat acest beneficiu gratuit tuturor participantilor care aleg sa completeze si numarul de telefon in formularul nostru de concurs.

Materiale Promotionale

Incepand cu luna septembrie vom trimite materiale promotionale  celor care aleg sa se aboneze la newsletter si inscriu adresa in formularul de concurs.

material promotional

Desi sporesc functionalitatea, tin sa precizez ca participarea la concurs nu este in nici un fel conditionata de completarea adresei sau numarului de telefon, aceste campuri raman optionale.

Anunturi Promotionale

anunturi ppc

Pentru ca tot ne-am intins la vorba mai avem un anunt de facut: site-ul nostru a inceput sa serveasca anunturi promotionale pentru inbunatatirea calitatii premiilor – daca nu doriti sa vedeti aceste anunturi va recomandam instalarea unui Ad-blocker pentru browserul pe care il folositi. In caz contrat pentru a sustine proiectul puteti accesa anunturile care vi se par relevante intereselor dumneavoastra.

Daca vreti sa ne salutati, aveti sugestii, intrebari, sau reclamatii nu ezitati sa ne contactati: contact@citesteasta.ro

Succes si spor la scris !