evoMAG – cupoane, vouchere, oferte speciale,reduceri, promotii

Site-ul de comert electronic evoMAG are in acest moment peste 120.000 produse active din domeniul IT&C, Telecomunicatii si FMCG.

La evoMAG ai timp suficient sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale, poti returna produsul iar noi iti oferim 2 optiuni: fie iti returnam suma de bani, fie poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea altui produs.

Site-ul evoMAG ofera o varietate de Oferte Speciale, Vouchere, Cupoane si alte Promotii 

Banner-Main-Promotia-D3200-KIT-18-55-VR-OFERTA-VERII-(748x344)

Secretul si in acelasi timp succesul nostru sunt oamenii cu care lucram (motorul companiei) si clientii pe care ii pastram de-a lungul anilor prin punerea pe primul plan a nevoilor lor (produse de buna calitate, garantii rezolvate mereu in regim de urgenta, livrari cat mai rapide, pretul produselor cat mai bun).

Tableta-Samsung-Galaxy-Note-8-GT-N5110-V2_Main

In acest moment site-ul este vizitat zilnic de peste 30.000 de persoane iar baza de date numara peste 160.000 de conturi active.

Promotii speciale, vouchere, cupoane si reduceri zilnic pe evoMAG

Cautam continuu solutii si dezvoltam/implementam mereu facilitati care sa vina in folosul clientului pentru a ajunge cat mai usor la rezultatul/produsul dorit.

– Notificari prin SMS: Clientii primesc SMS-uri cu starea comenzilor, livrarea lor, notele de transport pentru identificarea exacta a situatiei coletelor.
– Notificare eMail: Clientii primesc mail-uri cu informatii exacte despre starea comenzii.
– Stocuri ONLINE: Am implementat afisarea stocurilor ONLINE in timp real pentru ca si clientul sa fie cat mai informat cand face o comanda, sa isi rezerve produsul in timp real.
– Timp exact de livrare: Se afiseaza in timp real pe pagina produsului timpul exact de livrarea a produsului in functie de momentul cand se face comanda si de metoda de livrare.
– Costuri de livrare in timp real: Se afiseaza in timp real in cos in functie de adresa/localitate/judet costul transportului (se estimeaza chiar si greutatea produselor din cos).
– Mesagerie online: Suntem MEREU online pentru si in slujba clientului.
– Comanda online: Am redus comanda online la numai 3 pasi care se parcurg in MAXIM 30 secunde. Comenzile se preiau foarte rapid !

Intra acum pe evoMAG si beneficiaza de oferte promotionale – Click Aici

Livrare In Bucuresti (GRATUIT peste 99 ron)

– Livrarea se va face gratuit la adresa mentionata de dumneavoastra pentru toate comenzile a caror valoare depaseste 99 ron.
– Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 11:00 – 21:00. 

 

Livrare In Tara (GRATUIT peste 999 ron)

– Livrarea in tara se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 999 ron indiferent de greutate sau km suplimentari de la un centru al curierului pana la destinatie.
– In cazul in care plata coletului s-a efectuat prin OP (ordin de plata), taxele de curierat, pentru comenzi sub 999 ron, pornesc de la 15 RON pentru primul kg, la care se adauga 1 RON pentru fiecare KG in plus pentru restul kilogramelor (pretul NU include TVA).
De mentionat faptul ca, produsele vor fi trimise clientului dupa ce se are evidenta intrarii banilor in cont.
– In cazul in care plata se efectueaza in sistem ramburs (plata se face atunci cand vine curierul la domiciliu) pe langa taxele prezentate mai sus (13 RON/1 kg + 0.8 RON/restul de kg) se mai adauga 6 ron (taxa ramburs fixa) pentru comenzi sub 999 ron (TVA inclus). Avantajul este ca indiferent de valoarea rambursului acesta taxa ramane fixa. Aceste valori nu includ TVA.

Banner-Main-Sistem-PC-Fujitsu-Esprimo-P400-(748x344)