Godot la Scoala – Open Mic Bucuresti – In fiecare miercuri

Godot la Scoala prezinta spectacol de Open Mic in fiecare Miercuri in Bucuresti – poezie, invitati surpriza si multa distractie.

Dragi cititori si stimati amatori de versuri si poezie avem o surpriza pentru dumneavoastra: o invitatie la unul dintre cele mai inedite spectacole live din Bucuresti:

Multumita unui prieten, student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică IL Caragiale, am avut placerea sa particip la o sesiune de Open Mic in cadrul unui eveniment organizat saptamanal de niste oameni foarte haiosi si priceputi.

Pentru cei care nu stiu – Open Mic – sau “microfon deschis” este un spectacol live în care membrii din public pot participa luand cuvantul, pe rand, la microfon.

Asa functioneaza si la Godot la Scoala – lumea vine se face comoda, se inscrie pe lista si spectacolul incepe. Bonus: participarea este “la liber” – oricine se poate inscrie gratuit.

69505739_aol6ZdWWNz7fIEMgtahD6RcqtsLH2w08KLmZjSsqdFw

Cei doi minunati prezentatori Alex Bogdan si Andrei Hutuleac ne-au pus in scena cateva rubrici ce vor continua sa apara in fiecare saptamana. Nu vreau sa dau detalii dar tot ce va pot spune este ca am ras copios si ne-am simtit minunat.

Ieri tema serii a fost Mihai Eminescu dupa cum era de asteptat fiind 15 ianuarie – am ascultat poezii, numere 

andi_vasluianu_794

muzicale, scene de improvizatie si nu in ultimul rand am avut ocazia sa vorbim cu unul dintre cei mai renumiti actori din Romania.

Invitatul surpriza de aceasta data a fost renumitul Andi Vasluianu care in ultimii 13 ani a jucat in peste 50 de filme. Am avut privilegiul de a-l asculta si ca sa va starnesc curiozitatea tin sa precizez ca ne-a spus cea mai frumoasa poveste si in acelasi timp ne-a aratat si sensul vietii raspunzand la toate intrebarile puse de public. Ii multumim, din nou, pe aceasta cale pentru gura de aer proaspat si cuvintele de incurajare adresate.

Miercurea viitoare (22 Ianuarie) il vom omagia impreuna pe I.L. Caragiale – Am promis ca vom participa si noi asa ca inarmati-va cu proza sau poezie din repertoriul autorului serii sau creatii proprii si ne vedem acolo. Desi exista o tema prestabilita oricine poate prezenta opere proprii – este de preferat sa existe totusi un minim de legatura cu subiectul sau autorul serii.

Din nefericire nu va putem spune cine este invitatul special pentru a nu strica surpriza (de fapt nu stim nici noi).

I.L. Caragiale

Pentru cei care ar vrea detalii picante din culise – nu va faceti griji – pe masura ce ne imprietenim cu organizatorii vom aduce si niste interviuri interesante pe site.

Pentru ca ne-a placut atat de mult am stabilit ca vom participa saptamanal asa ca va asteptam cu mic si mare sa vedem cine-i mai tare 🙂

In concluzie ne vedem miercuri, 22 ianuarie, la Godot la Scoala pentru a ne delecta si incanta unii pe altii.

Pentru mai multe detalii si informatii: Pagina de Facebook e aici

Spectacolul incepe in jurul orei 9:00 si intrarea este gratuita asa ca pentru a participa si inscrie trebuie sa ajungeti din timp. Locatia este fix langa UNATC nu aveti cum sa nu o gasiti.

Succes si spor la scris !

Locatie Godot la Scoala