Despre noi

ContactIntrebari FrecventeParteneri

Proiectul citesteasta.ro a inceput prin 2005 cand blogurile nu erau la moda si publicarea unui articol pe internet era o oportunitate si o bucurie maxima pentru un autor.

Ce-am facut in toti acesti ani?

Ne-am antrenat non stop in arta cuvintelor si-am luptat cu metaforele, ignoranta si frica de a crea controversa si frumusete intr-un singur text literar. Adica am abandonat proiectul din cauza controverselor dar ne-am intors cu mai multa experienta si sper eu, maturitate 🙂

Ne-am ascutit limbile, creioanele si penitele si am revenit cu cerneluri de toate culorile adunate din toate colturile planetei creatiei literare.

Promovam creatia literara si curajul oricaruia de a se exprima liber in fata lumii, cu ganduri tainice sau generale despre viata, iubire, conflicte interioare sau orice altceva il inspira pe autor.

Proza si poezia se iau in brate si danseaza tango argentinian la noi pe site asa ca te provocam sa ne uimesti cu orice fel de gen de creatie literara posezi in geanta de scolar sau diplomatul de corporatist.

De ce facem asta?

Nu am epitete de insiruit aici, e doar pasiune si distractie la un loc. In plus, personal imi propun sa mai invat ceva cand vine vorba de creatie.

Echipa are 3 admini, in ordine alfabetica Acty, ARV si Smile.

Facem bani din asta?

Nu, dimpotriva pierdem timp si resurse dar o facem cu placere. Eu o privesc ca o contributie pentru oameni.

Ce puteti face pe citesteasta.ro?

Va promovati articole, idei, poezii si noi va oferim suportul necesar. Daca ne uimiti cu talentul va dam si premii!

Cititi, comentati si nu va omoara nimeni nici daca radeti. 🙂

Care-i treaba cu Tergiversarea timpului?

Asta a venit de la ARV, nici eu nu stiu exact la ce s-a gandit. Poate ca e sentimentul ala pe care il ai cand citesti ceva, cum ca timpul incetineste din ce in ce mai mult pana dispare. Cine stie, poate va spune el vreodata.

Va invitam cu drag la scris,

Smile