Black Friday la evoMag – cupoane, oferte speciale, discounturi, reduceri, promotii si vouchere

Sărbătoarea reducerilor, Black Friday, împrumutată de la americani, cade pe 29 noiembrie anul acesta – la evoMAG au ales să înceapă Black Friday mai devreme cu o săptămână, pe 22 noiembrie. Magazinul online a anunţat reduceri de până la 70%

În fiecare an. ultima zi de vineri a lunii noiembrie este ziua reducerilor, așa numita Black FridayPromoțiile realizate de cei mai mari retaileri sunt deseori punct de dispută între cumpărători.

Cupoane evoMag – Reduceri, Promotii, Oferte Speciale

Numele Black Friday îşi are originea în Philadelphia, unde descria traficul greu de după Ziua Recunoştinţei. 1961 a fost primul an când s-a folosit acest termen şi s-a extins dincolo de Philadelphia în 1975.

Promotii, cupoane si reduceri de Black Friday Week pe evoMAG

Promotie-HDDs-Externe-A-DATA_Selectie

Black Friday şi-a primit numele de la expresia engleză “get in the black”, adică să faci profit. Termenul Black Friday a apărut pentru că retailerii sperau ca această zi să le aducă balanţa pe zero sau chiar să-i ducă spre profit odată cu sezonul Crăciunului.

Nu stii ce sa cumperi familiei si prietenilor?

Cumpara-le un VOUCHER si isi vor alege singuri, oricand,ceea ce isi doresc.

Voucher evoMag

Voucher evoMag

Black Friday, ziua cu cele mai mari reduceri din an

BlackFriday evoMag

Ultima vineri din luna noiembrie este aşteptată cu nerăbdare de milioane de români, iar primele informaţii au început să vină de la retaileri.

Promotii Reduceri Televizoare Led HD

Anul trecut de Black Friday evoMAG a avut peste 9.000 de comenzi

Siteul a inregistrat mai mult de 10.000 de produse comandate şi peste 200.000 de vizitatori unici. “Pentru anul acesta ne aşteptăm la o creştere de cel puţin 30 – 40% în comparaţie cu anul trecut, până la aproximativ 350.000 – 400.000 de vizitatori unici”, a precizat Mihai Pătraşcu.

Cele mai cautate produse de către români vor fi, şi anul acesta, în special produsele IT, telefoanele, tabletele, dar şi electrocasnicele sau jucariile

Fii cu ochii pe site pentru cupoane evoMag

Samsung Galaxy Note 10

Livrare in Bucuresti (GRATUIT peste 99 ron)

– Livrarea se va face gratuit la adresa mentionata de dumneavoastra pentru toate comenzile a caror valoare depaseste 99 ron.
– Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 11:00 – 21:00. 

 SSD Intel

Livrare in Tara (GRATUIT peste 999 ron)

– Livrarea in tara se efectueaza gratuit pentru orice comanda cu valoare peste 999 ron indiferent de greutate sau km suplimentari de la un centru al curierului pana la destinatie.
– In cazul in care plata coletului s-a efectuat prin OP (ordin de plata), taxele de curierat, pentru comenzi sub 999 ron, pornesc de la 15 RON pentru primul kg, la care se adauga 1 RON pentru fiecare KG in plus pentru restul kilogramelor (pretul NU include TVA).
De mentionat faptul ca, produsele vor fi trimise clientului dupa ce se are evidenta intrarii banilor in cont.
– In cazul in care plata se efectueaza in sistem ramburs (plata se face atunci cand vine curierul la domiciliu) pe langa taxele prezentate mai sus (13 RON/1 kg + 0.8 RON/restul de kg) se mai adauga 6 ron (taxa ramburs fixa) pentru comenzi sub 999 ron (TVA inclus). Avantajul este ca indiferent de valoarea rambursului acesta taxa ramane fixa. Aceste valori nu includ TVA.

iPad Air

Ridicarea produselor de la sediul firmei evoMag

– Clientii care doresc sa ridice personal produsele de la sediul firmei (Soseaua Mihai Bravu, nr 251-253, Sector 3, Bucuresti) pot face acest lucru dupa ce au plasat o comanda folosind modalitatile mentionate. Dupa plasarea comenzii un agent evomag o sa va contacteze pentru a va transmite ora si data la care va puteti prezenta la sediu in vederea achizitionarii produselor.

Program de lucru si locatie:
Showroom: Sos. Mihai Bravu 251-253, Sector 3, Bucuresti, Cod postal: 030302 (pentru harta Google Maps click aici)
Recomandare GPS: Cautati direct in Google MAPS numele EVOMAG si veti gasi direct adresa locatiei!